Foreninger

Her vil vi liste de lokale foreninger, der er beliggende i 4262 Sandved. For at blive nævnt på listen, er det selvfølgelig et krav at foreningen er beliggende i vores postnummer.

Det lyder måske uoverskueligt, at være medlem af en forening. Men selv i en travl hverdag, kan det være et frisk pust at tilbringe et par timer i foreningen. Sport, Spejder eller andet, mulighederne er mange og nogle af dem er også for børn.

Gymnastik / Sport

Sandved Tornemark Idrætsforening
Grønbrovej 1, Sandved, 4262 Sandved
Et medlemskab af idrætsforeningen sikret god motorik, venner og sammenhold allerede fra man er helt lille. Foreningen har hold fra 0-60+ år. Idrætsforeningen holder til i Grønbrohallen til højre i billedet. Det røde tag i baggrunden er Grønbroskolen.

Grønbrohallen med Grønbroskolen i baggrunden.

KFUM-Spejderne Sandved-Tornemark Gruppe
Bødkerstien 6, Tornemark, 4262 Sandved
Et medlemskab af spejderne, sikrer gode venner, oplevelser og gode kundskaber. Her laver man mad over bål, tager på ture, oplever naturen og sover udendørs m.v. Vi ved at Spejderne i Tornemark flere gange har været i udlandet, f.eks. Norge og Schweiz. Det kan man læse om på hjemmesiden.

Spejderhuset i Tornemark

Motionscenter på Grønbro
Grønbrovej 1, Sandved, 4262 Sandved
Som medlem at Grønbro Motionscenter, har du mulighed for at brænde energi af, når det passer dig. Centret er et mindre center, men tilbyder fine faciliteter.

Løbeklubben i Sandved
Grønbrovej 1, Sandved, 4262 Sandved
Kom ud og få noget frisk luft med Grønbro Løbeklub. Der arrangeres både ugentlige løbeture og større arrangementer med mange løbere.

Sandved Jagtforening
Sandvedvej 38, Sandved, 4262 Sandved
Tlf. 2575 0452

Andre foreninger

Syd Og Vestsjællands Fjerkræklub
Kvislemarkvej 12, Kvislemark, 4262 Sandved

Stop Spild Lokalt (Næstved)
Parkvej 56, Sandved, 4262 Sandved

Flying Youth – De unges fællesskab
Flying Youth er for alle unge mellem 14 og 25 år der bor i Fuglebjerg, Sandved, Tornemark og omegn. 

Lokalråd 4262
Lokalrådet dækker hele 4262 Sandved. Lokalrådets formål er at virke for områdets særlige interesser, som bindeled imellem offentlige myndigheder og borgerne. Lokalrådet tager forskellige problemer op af almen karakter, rejst af en eller flere borgere i området.

Klub / Foredrag / Legestue

Mødestedet i Sandved v/ Sandved Og Omegns Menighedspleje
Jernbanevej 2, Sandved, 4262 Sandved
Tlf. 2241 6137

Babysalmesang
Tid og sted, fremgår af Kirkeblandet

Se i øvrigt alle de andre foreninger i nærheden

Næstved Kommune har lavet en søgbar oversigt over alle foreninger i kommunen. Du finder oversigten på Foreningsportalen (åbner i et nyt vindue).

Hvem mangler?

Tip os hvem der mangler at blive nævnt! Vi opdaterer her efter siden, hurtigst mulig. Det kan også være en fejl i jeres beskrivelse eller tilføjelse af beskrivelse.

    OBS: Har din hjemmeside ikke https:// men http:// vil der ikke blive linket.